Frank Verberne

Algemeen Directeur

Als eigenaar en Directeur van Multi-Service schoonmaak- en bedrijfsdiensten ben ik al op jonge leeftijd besmet met het schoonmaakvirus. Op mijn 18e jaar begon ik als vakantiewerker bij een schoonmaakbedrijf, en nu ruim 30 jaar later vindt ik het nog steeds het mooiste beroep. Na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij enkele gerenommeerde schoonmaakbedrijven, besloot ik om in 1994 mijn eigen schoonmaakbedrijf op te richten.

Lees meer

Rick Verberne

Afdelingshoofd Projectmanagement Multi-Service schoonmaak- en bedrijfsdiensten

Vanaf mijn 10e jaar inspireerde met het schoonmaakvak. Mijn Oma maakte voor mij bedrijfskleding op maat en zo ging ik al mee met mijn Pap.

In 2008 ben ik officieel begonnen als vakantiewerker. In 2010 behaalde ik als jongste mijn diploma vakgeschoold schoonmaker.

Lees meer

Frauke Teeuwen

Hoofd Personeel en Organisatie

In mei 2005 ben ik begonnen als fulltime schoonmaakster bij Multi-Service schoonmaak- & bedrijfsdiensten. Binnen dat jaar vroeg Frank mij of ik interesse had om de loonadministratie over te nemen en in 2006 heb ik deze functie volledig op mij genomen.

Lees meer

Frank de Haas

Algemeen Manager

Per 1 april 2018 loop is als Algemeen Manager mee binnen Multi-Service schoonmaak- & bedrijfsdiensten. Naast mijn baan bij Rabobank Weerterland en Cranendonck als Financieel Adviseur word ik wegwijs gemaakt binnen de organisatie om te kijken of een definitieve stap bij me past.

Lees meer

Medewerkers

De kracht van gemotiveerde werknemers.

Al vanaf 1994 dragen onze medewerkers bij aan een schone omgeving in diverse branches. Dit doen wij door maatwerk te leveren aan onze opdrachtgevers en onze opdrachtgevers en medewerkers centraal te stellen in onze bedrijfsvoering. Al jarenlang staan wij voor continuïteit in dienstverlening. Met ruim 400 medewerkers behoren wij tot de middelgrote schoonmaakbedrijven in Nederland. Dit brengt voor onze opdrachtgevers voordelen als flexibiliteit, korte lijnen en één vast aanspreekpunt. Maar ons volume stelt ons in staat om eigenlijk iedere schoonmaakopdracht op de juiste wijze uit te voeren.

“Ruim 400 werknemers”

Onze referenties bieden u een goed inzicht in welke organisaties kiezen voor de zekerheid van kiezen voor Multi-Service.

Vraag direct een offerte aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

“Wij geven mensen met een afstand tot werk een kans!”

In samenwerking met het UWV geven wij langdurige werklozen en mensen met een Wajong indicatie graag de kans om bij Multi-service aan de slag te gaan. Wajong-jongeren zijn al op jonge leeftijd arbeidsongeschikt geraakt, vanwege een psychische, fysieke of sociaal-emotionele beperking. Door deze vaak zeer gemotiveerde jonge mensen aan een baan te helpen, komen ze weer met beide benen in de maatschappij te staan.

Maar ook mensen vanuit de SW met indicatie krijgen bij ons een kans op een reguliere arbeidsbetrekking. Doordat de medewerker nog voordat men naar “buiten” gaat wordt opgeleid vergroten wij de kans van slagen, en ja, daar hebben wij veel voorbeelden van.

“Stevig geworteld in de regio en maatschappelijk betrokken”

Sociale en maatschappelijke betrokkenheid in de regio vinden we belangrijk. Dat zetten we kracht bij door vele initiatieven en verenigingen in gemeente Cranendonck actief te ondersteunen. Zoals:

  • Vele carnavalsverenigingen in de gemeente Cranendonck
  • MotoballverenigingBudel
  • LedubVolleyball